Vandaag een mooie dag
de kinderen versieren de kamer
de tafel keurig gedekt
met lichtjes die stralen
zingen uit volle borst
krijg een mooi kadootje
slik even iets weg
mooie ketting van mijn dochter gekregen
die ik met zoveel liefde draag
van mijn zoon een mooie beker
de tekst
de allerliefste mama dat ben jij
is wat mij zo raakt
mijn dag kan al niet meer stuk
maar mijn aller grootste kadoo
zijn mijn kinderen
mijn grote geluk
Dank jullie wel lieverds
voor dit prachtig
verjaardag moment
ik hou van jullie