Ik zit op een wolk en kijk in het rond
Toen vroeg er iemand wat ik van deze wereld vond
Ik kijk hem aan en schud verdrietig mijn hoofd
Het is niet de wereld die ons door daarboven is beloofd
Oorlog en Geweld ze vermoorden elkaar
Ik blijf hier maar zitten hier is geen gevaar