Ik ben een mens,
Een mens begaat fouten.
Ik vergat wel eens iets te doen wat mij werd gevraagd,
Ik vergat wel eens iets te zeggen wat voor iemand anders belangrijk kon zijn,
Ik beging regelmatig fouten.
Ik ben een mens,
Een mens heeft dromen.
Ik droomde van vrede,
Ik droomde van kinderen,
Ik had dromen in overvloed.
Mijn grootste fout beging ik een tijd geleden.
Ik dacht dat mijn dromen veranderd waren,
Maar ze waren niet veranderd,
Ze werden versterkt.
De fout die ik beging,
Heeft mijn grote droom gebroken.
Mensen zijn altijd bezig over vergeven en vergeten.
Maar niet alles is te vergeven
En zeker niet alles is te vergeten.
De fout die ik beging,
Kan men niet zomaar vergeten,
Maar hopelijk kan jij het mij vergeven.
Liefst van al,
Zou ik mijn dromen van vroeger,
Nee, niet die van vroeger,
Maar die van nu,
Liefst van al,
Zou ik mijn dromen van nu weer werkelijkheid laten worden.
(Speciaal gedichtje dat ik heb mogen ontvangen van Ingeltje)