elke dag weer dezelfde emoties
dezelfde gedachten spoken door mijn hoofd?
De vragen waarom en wat voel ik?
wat zou ik willen,
gelukkig zijn dat is zeker
maar hoe? met of zonder
iemand anders aan mijn zijde
wat zegt mijn gevoel
ik wil niet alleen zijn, maar
wil ook niet liegen omwille van
ik moet weer op eigen benen staan
mezelf zien te vinden, want
wie ben ik eigenlijk
nu ik weer alleen sta?
de zelfverzekerdheid is weg
de nieuwe kracht die ik had gevonden
is in het niets verdwenen
waar sta ik in het leven?
ik moet keuzes maken, beslissen
wat wil ik later gaan doen en
welke opleiding is het best?
op een of andere manier
zie ik nu geen toekomstbeeld
weet ik niet meer wat ik wil
heb geen zin meer in school
de concentratie om te leren is weg
en ook het contact met anderen is slecht
want wat boeit het hun wat ik zeg?
niets, helemaal niets.
op school daarom een masker
zonder probleem zet ik die daar op
thuis is dat weg, en 's avonds
als ik wil slapen, komt alles omhoog
lig ik wakker en huil want wat
is de oplossing voor dit alles?
ik weet het even niet meer.