Oma worden is heel prachtig
oh wat vond ik dit toch machtig
een lief klein hummeltje in je armen
zodat je dat heerlijk kunt verwarmen
Ik ben de zestig gepasseerd
maar daarom heb ik het nog niet verleerd
af en toe op de baby te passen
daar heb ik mijn dcohter mee kunnen verrassen
Want echt , mijn leeftijd is geen bezwaar
want zoveel mogelijk sta ik klaar
Het is een groot geschenk dit mee te maken
Ik had het nooit durven dromen
dat mijn wens nog uit zou komen
want na veel getob met hormonen en pillen
was het wel eens om het uit te gillen
want heus het gaat niet altijd zoals je zou wensen
al denken dat wel sommige mensen
we zij allen gelukkig dat het ons toch is gegeven
dat zij en ik dit mochten beleven
Want na tien jaar getrouwd te zijn
kunnen ze nu genieten van de kleine Marijn.