Je bent niet zomaar
en ook niet gewoon
Je bent jezelf
en je bent uniek
Je mag nooit iemand laten zeggen
wat wel en wat niet
Zelfs de mooiste jongen
is geen baas over jou
Je bent nog niet volwassen
maar wel een ware vrouw
Prachtig en met een stem
Sta op en laat je horen,
laat zien wie je bent!