Goede morgen deze morgen ..
Het is nog donker en het word weer kouder.
Maar dat zal mijn van niks weerhouden .
Iedere dag sta ik weer op met een lach .
En ben ik weer blij dat ik die beleven mag .
Aankleden wassen verse koffie weer gezet .
En nog effen hier een gedichtje wat een pret.
En al ben ik s,morgens nog wel een beetje moe .
Ga ik zo met een lach toch zo weer na mijn werk toe.
Voor mijn is iedere dag wel weer een wereld wonder .
Dat ik hem toch weer beleven mag heel bijzonder.
Als ik me gordijnen op doet en naar buiten kijk.
Dan denk ik god ik ben gezond dan ben je rijk
Want er zijn zat mensen die dit allemaal word onthouden.
Die zijn heel erg ziek of invalide of worden al wat ouder .
Dus ik zeur niet over de dagelijkse dingen in het leven.
Ik ben iedere dag weer blij dat ik hem mag beleven .
Dus mensen allemaal een fijne dag
Wees blij dat je hem weer beleven mag
Arm gezond en toch rijk
Zo is het hoe ik het bekijk ,