(Naam), Je bent mijn broertje.
Ik kan je alles vertellen,..
Jij bent degene die me begrijpt,.
Hoe kan ik jou ooit bedanken,.
Voor al die liefde die ik krijg,.
Je bent echt brother voor mij,.
Ik zou niet weten, wat ik zou moeten zonder jou..
My brother voor altijd!!
Ik heb dit gedichtje voor een vriend van mij gemaakt.
Hij is als een broertje voor mij!! dus dit is voor hem =)