Eergisteren heb ik tranen gehuild
Tranen uit angst, verdriet, zorgen
Ik was helemaal op
Soms denk ik waarom
Waarom gebeurt er zoveel
Ik verlies niet de moed
maar even de kracht
Net nu er zoveel van me wordt verwacht
Een foto met lichtje voor extra kracht
Ik keek naar de sterren zoveel en helder
En heb nog nooit zoiets gezien als die nacht
Een lichtstraal van oost naar west
Soms ben ik bang om iemand te verliezen
Iemand die niet eens bij mij hoort
Als ik aan haar denk, bekruipt mij zoveel pijn
Ik wou dan dat je in mijn armen kon zijn
Ik weet niet zo goed wat ik moet
Ik raak in de war
Wat is mijn recht
Maar weet dat ik vecht
Ik hou van jou! (L)