"Temperament"
Copyright (c) 2009.10.14 by Werner Domroese
m'n hart gaat steeds sneller kloppen
mijn ogen verraden wat ik wil
met het verstrijken van ieder ogenblik
uit een lach ontstaat een klik
tijd staat plotseling stil
'n gevoel dat ik niet kan stoppen