ik wil bedanken,
een heel goede vriend,
voor alles wat ie gedaan heeft,
en heeft aangehoord wat ie niet verdiend.
ik wil bedanken,
deze lieve jongen,
voor alles wat ie tegen me zei,
zijn woorden maakten me steeds weer blij
ik wil bedanken,
dat deze jongen me de zon liet zien
die ene straal achter de horizon,
was waar het mee begon....
hij liet hem me beschijnen
en bijna nooit verdwijnen
ik wil bedanken,
deze lieve schat,
voor alle goeds dat ie me voor had
Voor alle mooie woorden,
voor elke schop onder me kont (virtueel)
Ik wil bedanken,
deze jongen,
als klankbord, in mijn leven,
en als de zon verdwijnt voor even
laat hij mij de zon weer zien,
elke keer weer misschien.
****** dank je wel voor alles