Slapen, ik kan dat niet meer
Slapen, dat is wat ik graag wil
Slapen, met heerlijke dromen
Slapen, dat is mij nu niet gegeven
Slapen, dat doe ik dus niet meer
Slapen, in mijn hoofd tijdens slapeloze dagen
Slapen, is waar ik nu nog in geloof
Slapen, dat heb ik beloofd
Slapen, in vrede en rust
Slapen, wil ik voor eeuwig
Dus laat me slapen door alle tijden heen!!