kustvaartuig dat
over toppen gaat
eenmotorig vaartuig
dat loodrecht valt
rukkende winden
die bomen testen
blad dat vliegt
bomen verbogen
water en zon
in wisselende werking
trouwe strijders
wachten op het woord
woord dat niet komt
hoezeer krachten ook zijn
niets kan de geplaagde
bank doen omgaan
landvasten nog altijd actief
wachtend afwachten, komen
zal datgene wat kome
tuimelend of omvallend
leven dat doorgaat
ongeachte ongemak
16OKT2009 2255