Halo goede morgen freakjes hier zijn we dan weer,
En zetten voor jullie weer een gedichtje neer.
Als ik s,morgens wakker word dan lees ik eert wat gedichtjes iedere keer.
Dat geef mijn weer inspiratie en dan zet ik zelf eens iets neer .
Ook lees ik de reacties die doen me O zo goed en dat voelt zo fijn
Dat er zulke lieven mensen hier op gedichte freakjes nog zijn .
Wat is er heerlijke om te lezen een steuntje voor de mensen in de rug .
En als het door de mensen goed gemeend is dan stuur je weer wat terug .
Ik vind het heerlijk om te lezen dat er zulke mensen hier nog zijn .
Die een ander zo goed kunnen benaderen bij hun verdriet en pijn .
Want een hele hoop gedichtjes gaan over de mensen hun innerlijke verdriet .
Die je bij de mensen van af de buitenkant toch , niet aan ze ziet.
Ik ben nog niet zo lang hier op freakjes aan het schijven maar lezen deed ik wel.
En las ook aan de mensen hun gedichtje die soms gingen door een hel.
Over drugs en verdriet en incest en verkrachtingen maar ook gedichten met een lach .
En ik wil de mensen hier bedanken dat ik door hun hier heen ben gebracht .
Want gedichtjes schijven vind ik leuk schijf veel dingen van me af op papier .
En ik wil jullie freakjes allemaal zeggen ik vind het prachtig hier .
En wens jullie allemaal te samen nog heel veel schijf plezier .
allemaal een heel fijn weekend