Niemand kijkt naar me
Niemand ziet me staan
Ik zie iedereen
Maar iedereen laat me gaan
Alle mensen om me heen
Zien me niet eens
Het enige wat ik soms wil
Is een hand op mn schouder
Maar dan vraag ik te veel
en wordt het om me heen steeds kouder
Ik ben een mens,zien jullie dat niet
geen tranen voor mn wangen
maar mn hart dat overgiet
Wil ik verlangen
naar een uitgestoken hand
Die me wijst naar het beloofde land
Ik ben een druppel tussen de regen
Zomaar een druppel zonder zegen
Past zich aan aan de zwaartekracht
Maar geeft geen sterkte of macht
Zomaar een druppel zonder reden
Val ik met de menigte naar beneden
Geen zonlicht of in de zon
Val ik dieper af van het balkon
ik val en zink in de plas
Die al van de hond van de buren was
Een 2e erbij