Twee eigenwijzere mensen dan wij
Dat bestaat niet
Allebei veel mee gemaakt
Maar telkens overeind krabbelend en door gegaan
Zo gek klinkt het achteraf nog niet
Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren
Jij kan mij dingen leren
En wederzijds kan ik jou helpen
De pijn en verdriet laat ik vanaf nu in het verschiet
ALs ik had geweten dat jij me al die tijd ziet
Maar meer dan zeker weet ik nu dat ik niet zonder je kan
En die zekerheid overwint mijn angst om je te verliezen
Alsjeblieft wees niet meer bang
Ik ben hier alleen voor jou
Jij de enige waar ik heel mijn leven al naar verlang
De enigste vrouw waar ik zoveel van hou
Het boek kan geschreven worden
Het klinkt als een film
Maar jij bent ook mijn ster
Samen komen wij er, samen komen wij heel ver!
Ik denk alleen aan jouw! Wil je worden mijn vrouw? (A)
Kus, Ik hou van je! :$