10 mei 2009
Dit gedicht heb ik speciaal geschreven voor mijn moeder, verder spreekt het voor zich ....
Moederdag,
Op Moederdag, kan je zeggen dit is luilekker dag.
Moeders kunnen dan genieten en dat mag.
Maar soms is deze dag,
Ook iets om te bedanken dat u ons het leven gaf.
Daarom lieve ma willen wij hiermee zeggen,
En hoeven dat niet speciaal uit te leggen.
Dat we blij zijn dat u er nog ben,
En we u daarom nog verwennen ken.
Je geniet nog lekker van het leven,
Wij hopen dat je dat nog lang is gegeven.
Met knutselen breng je nog de overige tijd door
Met dit cadeau willen wij niets zeggen,
maar wie weet verblijd je ons een met een ……
Maar dan wel met je naam,
Die er gerust wezen mag. Je meiden….