ik kan mijn ogen niet meer dicht doen
want dan zie ik jou
ik kan niet meer door de straat lopen
want dan zie ik jou
ik kan geen adem meer halen
want de adem die ik haal ben jij
ik kan mijn gedachten niet meer verstaan
want het is telkens jou
jij spookt rond in mijn hoofd
en ik weet dat ik dat ook doe bij jou
ik kan niet meer denken
ik kan niks meer ik verga van de pijn
ik sluit me op in mijn kamer
mijn hart gaf ik aan jou en jij brak het
zeg me dat je me vergeten bent
dan probeer ik dat ook
ik kan mijn ogen niet meer dicht doen
want dan zie ik jou
en dat wil ik niet
niet langer meer