Onze liefde is zo sterk aanwezig,
dat het haast angstig is om er aan toe te geven.
om elkaar volledig lief te hebben.
om ik hou van jou te zeggen.
Te angstig om er dan de stempel op te drukken.
Want hoe graag we ook bij elkaar zijn,
Hoe verliefd we ook zijn,
Hoe veel we ook om elkaar geven,
De angst om elkaar te verliezen.
Die angst die blijft.
en juist omdat we zoveel om elkaar geven,
wordt die angst alleen maar sterker.