Al jaren kennen we elkaar
verliefd vanaf het eerste moment
Altijd wel weer iets
waardoor je nog niet van mij bent
Je zegt dat je zo graag wilt
de smsjes over en weer voelen zo fijn
Al tien keer afgesproken
maar altijd iets waardoor het niet zo kon zijn
Toch blijven we elkaar op zoeken
komen steeds terecht bij elkaar
Ik blijf hoop houden voor jou en mij
maar met smssen komen we niet in een toekomst daar
Ik wil voor je vechten
mag ik dat ook van jou verwachten
Je zegt dat je niets liever wilt
maar echt, ik blijf niet wachten