Als je nog eens
je hand naar me uitreikt
Als je weer eens
wild je hand door m’n haren strijkt
Zoen me dan weer
Streel me dan weer
Dan maken we een nacht
zoals de vorige keer
Laat de wereld maar leven
Alle bedrijvigheid van buiten de gordijnen
raken wij volledig kwijt
Als we urenlang in elkaar verdwijnen
Doe mij nog zo’n nacht met jou
En als je nog eens
ondeugend in m’n ogen kijkt
Als je weer eens
met je ogen m’n hart bereikt
Zoen me dan weer
Neem m’n hand dan weer
Dan maken we een nacht
zoals de vorige keer