Niemand ziet,
Van buiten is er niks aan haar te zien,
Maar van binnen stelt ze de vraag is dit echt wat ik verdien?
Niemand die weet dat zij zo'n verschrikkelijke gedachtes in zich heeft,
En dat ze elke dag stiekem naar de dood streeft,
Ze ziet er normaal uit een blij gelukkig meisje in de ogen van anderen,
Maar hun die niet weten dat ze met een mes zich zelf is aan 't veranderen,
Het val niemand op hoe ze in werkelijkheid is,
Hoe hun haar zien is totaal mis,
Ze vragen niks aan haar ze houden zich dom,
Terwijl har tijd blijft tikken en die slaat zo weer om,
Elke dag kan haar dood worden als ze haar niet willen helpen,
Om haar pijn verdriet en het bloeden in haar te stelpen,
Zelang ze hun ogen niet openen en niet in zouden grijpen,
Dan ligt zij voor de dood te rijpen..