Zo kijk Ik Je aan
diep vanbinnen weggeborgen
vol met smart en zorgen
In Jezelf verborgen
weg van wereld en verdriet
vrees echter niet .. Ik verlaat Je niet
Langs Je ogen kom Ik weer
kijk naar Mij .. Wij zijn er weer
Wij zijn niet aan t' begin
kregen ijs in t' begin
Grijp Mijn hand bekijk Mijn land
Versmelt met Mij .. begin eraan
Ik reik U de Koning aan
de Koning van het leven
zo zult Gij met Mij Verder Heersen.