Je hebt het echt verdiend
Als ik zeg je bent mijn vriend
Een vriend die je vrolijk maakt en blij
Ja zo'n vriend ben jij
Gewoon een aardig woordje en een kus
Zo'n vriend had ik nog niet dus
Elke dag samen even keten
Zal dat echt nooit meer vergeten
Kijk er naar uit gozer elke dag
Wil gewoon even zeggen dat ik je graag mag