Het is geweldig om op een mooie tijd terug te kijken..
de herrineringen opnieuw te beleven,
de woorden te proeven die jij destijds sprak..
het gevoel van jou'n armen,
jou'n handen,
jou'n lippen,
opnieuw te beleven.
alsof het hoofdstuk opnieuw bespeeld word.
wat zou ik die tijd,
nu weer graag met jou willen doorbrengen..
mijn aller eerste liefde,
mijn aller grootste gedachte,
mijn aller eerste zoen..
ik heb je nog altijd lief.