Ik heb het het allereerst, een gitaar gekocht,
en een mooie uitgezocht.
Toen ben ik lessen gaan nemen,
want ik wilde het plezier, van mijzelf niet ontnemen.
Ik heb nog maar vier liedjes leren spelen.
ook heb ik geleerd, over de snaren van mijn gitaar te strelen.
Die liedjes die ik leren mocht, met de tijd,
gaat goed, de leraar is tevreden, dat is eren feit.
Ik wil zeggen,
en ook uitleggen,
dat de gitaar echt iets is voor mij,
dat gevoel gaat niet voorbij.
Want ik houdt veel van gitaarmuziek,
dit is beslist niet periodiek.
Ik speel graag op mijn gitaar,
al ben ik nog maar in het begin, nietwaar,
maar een tijd achterelkaar,
dat lukt nog niet op mijn gitaar.
Maar eens ben ik volleerd,
dan kan ik vele liedjes, want dat heb ik dan geleerd.
Daarop ben ik dan reuze trots,
dat staat als een rots.
Caroline.