Kunnen we niet eens gewoon
lekker vrijen in het hooi.
zonder opgesloten te zitten
in die door andere gemaakte kooi
Zonder op te hoeven letten
lekker met een fles wijn
en het kan nog veel gekker
aan elkaar overgeleverd zijn.
Midden in de rimboe
of op een vlot op zee
gewoon in onze blootje
ga je dan met me mee?
Geen verplichte nummers
of vragen naar de bekende weg
gewoon zijn wie we zijn
het ontbrekende is dan weg
Helaas, jij moet je ding nog doen
bent daar nog niet klaar
was ook maar een dwaze gedachten
maar dromen, dat doe ik graag