Pech pech pech…….
k’ zet mijn wagen bij de buurman
dan pas merk ik, hé k’ zit fout
en mijn sleutels zijn verloren
k’ sta nu buiten , k’ heb het koud
bij de buurman mag ik warmen
hij heeft zelfs een telefoon
kan ik bellen naar mijn moeder
want ze weet wel waar ik woon
als ze aankomt met mijn sleutel
schuif ik weg over de mat
heel mijn knieën zijn geschaafd nu
want ik viel helemaal plat
ik krijg pleisters van de buurman
hij bezorgt het allemaal
en wanneer ik weer wil opstaan
wil hij niet dat ik betaal
hinkend loop ik naar mijn voordeur
hé waar is mijn paraplu?
k’ wil gaan kijken bij de buurman
maar die is vertrokken nu
k’ heb mijn sleutel weer verloren
ja, wie heeft een ladder dan
k’ ga maar bij een and’re buurman
of hij mij niet helpen kan
eind’lijk in mijn huisje binnen
want mijn liefje komt weldra
als ik nog iets kanverzinnen
wat ik voor hem koken ga
even later als de bel gaat
staat mijn lieverd aan de deur
maar die krijg ik niet meer open
seffens stel ik hem teleur
maar de ladder van de buurman
staat nog steeds aan ’t vensterraam
en zo kan mijn allerliefste
in mijn huisje binnengaan
;-)