We namen onze posities in
ik koos voor de zon in mijn rug
jij stelde je verdedigend op
Mijn hoofd bewoog van links naar rechts
stap voooruit, jij stapte terug
weerde me af met soepel gemak
raakte mijn wang met de zijkant
van het vlijmscherp geslepen zwaard
waarop ik mij aan je overgaf