Allerheiligen, Allerzielen...
Tijd om voor Jezus te knielen.
Tijd om de doden te herdenken.
Tijd om kracht te schenken
aan al de andere mensen,
die hun verlies verwensen.
Allerheiligen, Allerzielen...
Tijd voor alle zielen,
die ons heen zijn gegaan.
Tijd om elke dag op te staan.
Tijd om in de toekomst te leven.
Tijd om dit gelukkig te beleven.
)-( )-( )-( )-(