Ik dacht dat je trouw was maar dat was allemaal niet waar
Jij bent hier en je gedachten zijn daar
Wat ik ook tegen je zeg dat hoor je niet
Je negeert me, dat doet mij veel verdriet
Onzichtbaar
Ik hoef die mooie praatjes niet te horen en ook geen gemaar
Want jij heb het toch steeds over haar
Waar jij stopt zal ik verder gaan
Ik ben genezen dus ga ver van mij vandaan
Onzichtbaar
Ook al vind je het raar
Eigen schuld, ik ben ermee klaar
Er is niets meer wat ik tegen hou
Want ik ben toch voor jou
Onzichtbaar