Ik had nooit verwacht,
Dat ze mijn grootste passie ooit konden afpakken.
Maar nu is het toch gebeurd,
Ik mag voorlopig niet meer dansen.
Het doet me pijn,
Het raakt me echt.
Niet meer elke week naar de dansschool,
Lachen, dansen, gezelligheid.
Ik hoop zo,
Dat ik straks weer kan dansen.
Dat mijn rug weer over is,
Gewoon zoals eerst.
Morgen naar de dansschool,
Zeker wetend dat ik voorlopig niet kan.
Mijn grootste passie,
Waarbij ik al mijn verdriet even vergat..
Dansen!
*Geschreven op 10 september 2009*