Tranen gedragen,
gelaten en verlaten.
Schat bij jou
kan ik me uitlaten.
Ik heb je nodig,
ik kan je vertrouwen.
Ik doe meer
dan alleen van je houden.
Bij jou vind ik
mijn rust en vertrouwen.
Tijd genoeg
om mezelf op te bouwen.
Geen schaamte
voor een traan of verdriet.
Het maakt niet uit
in welke situatie jij mij ziet.
Waarom kan ik me nu niet gewoon
al vastbinden aan jou?
Elke dag jou het gevoel geven
dat ik van je hou.
Alvast bedankt,
voor alles wat je deed en nu nog doet.
Onbetaalbaar dit gevoel!