Voelde jij je ook zo vaak net als ik zo alleen .
Al zijn er zoveel mensen om je heen .
Heb jij ook wel is dat gevoel hier op aarde .
Van wat heeft het leven nou voor waarden .
Voelde jij je ook wel eens zo triest van binnen .
Dat je denk wat moet ik hier nu mee beginnen.
Heb jij ook wel eens een heel koud en rillend gevoel .
Kan het niet beschrijven en uit leggen wat ik bedoel .
Dat mensen die je lief heb zo maar weg vallen.
En dan zoveel te gelijk in grote getallen.
En je denk waar is onze lieve heer gebleven .
Waarom haalt hij allen lieve mensen weg uit mijn leven.
Dat je,je afvraagt waarom je bent geboren .
En je nergens het gevoel heb daar bij te horen .
Dat je ,je eigen voelt in je lijf gevangen .
En het gevoel heb dat je in het verleden blijf hangen .
En dat je vind dat de wereld niet meer draait.
Dat je denk als dit gevoel maar weer overwaait.
Geen besef meer heb van al die mooie kleine dingen.
En het gevoel heb wat moet ik hier nu mee beginnen .
Dat je de vogels niet meer hoort vlieren fluiten .
Als je s,morgens vroeg bij de koffie kijk door je ruiten.
Dat je sip en humeurig en droevig en triest ben van gevoel.
Ik denk dat er een hoop mensen wel weten wat ik bedoel .
Over spannen zijn heet dat zeg mijn dokters assistente.
En zij kan het weten want ze is een helle intelligente.
Dus kreeg van haar een receptje in de vorm van een pil.
En in eens was ik niet meer zo terug getrokken en stil.
Ik zie nu weer allen mooi dingen en kleuren in me leven.
Om de kleine dingen ben ik weer echt gaan geven .
Met al die mensen om mijn heen voel ik me niet meer alleen .
Die medicijnen van mijn dokters assistente brachten mijn daar overheen .
Ik voel me weer gelukkig in alles wat gaat komen .
En heb weer helle mooie toekomst dromen
De tijd van overspannen zijn is weer voorbij en verleden tijd .
Ik voel me nu weer lekker en een hele vrolijke meid .
Dit is geschreven dit is gedaan Syllie is mijn bijnaam .
Gewoon een spontane lieve vrolijke meid .
Die weer terug is in de tijd .