Ik kan het echt niet begrijpen,
Hoe kan iemand toch zo iets doen?
Net getrouwd en een kindje van een half jaar oud
En niet meer nadenken en alleen maar doen.
Geen geweten hebben en een relatie aangaan
met een andere man zonder te beseffen
dat je niet alleen je man en je kind bedriegt
maar dat het ook de rest van de familie zou treffen
Je moeder gaat kapot aan verdriet, net haar man verloren
Haar oudste kind is ernstig ziek
Jij die iedereen bedriegt en belazerd
Er heerst momenteel een blinde paniek.
Hoe nu verder iedereen zou jou willen verschoppen,
Dat is toch niet zo'n raar idee
Alleen je man....die blijft jou de hand boven het hoofd houden
Totaal emotieloos maakt hij de hele situatie mee
Terwijl je elke dag naar je nieuwe vriend gaat
Stap je 's avonds nog in bed bij je man
Hoe kun je met jezelf leven?
Heb je totaal geen schuldgevoelens daarvan dan?
Ik zie het aan met holle ogen en vol verdriet
Het is mijn broer die zich zo gebruiken laat
Ik zou hem voor zoveel verdriet willen behoeden
Maar dat kan niet, omdat hij het niet toelaat!
Ik zag al vrij snel hoe jij iedereen manipuleerde en bedroog, je bent niet te vertrouwen
En hoe vaker ik mijn broer waarschuwde voor jou
hoe slechter de band tussen mijn broer en mij werd
omdat hij blind was en dacht op jou te kunnen bouwen
Nu kan ik alleen maar hopen dat je uit zijn leven verdwijnt
alhoewel dat nooit helemaal mogelijk zal zijn
Want jullie hebben samen een kindje dat hiervan de dupe wordt
en die wetenschap...dat doet nog het meeste pijn!