Een jonge hond,
Bij Animal Planet is een groep,
die heet Animal Rerscue, die nemen verwaarloosde beesten onder de loupe.
Op een keer vonden zij een jonge hond,
met aan de voorpoot een hele diepe wond.
Bovendien kon de hond er ook niet opstaan,
dus hij was ook nog gebroken, daarvandaan.
Hinkend kwam hij te voorschijn,
je kon zien, hij leed veel pijn.
Hij kreeg gelijk hier iets tegen, dat was een goed idee,
Animal Rescue nam deze jonge hond mee.
Zij hebben eerst geprobeerd de poot te redden,
maar dat is niet gelukt, daar konden zij enigszins om wedden.
Later heeft de arts de poot maar geamputeerd,
omdat het nog een jonge hond was, daarom hebben zij dat geprobeerd.
De arts is tot hiertoe overgegaan,
omdat de hond zo jong is, leert hij makkelijker op drie poten te staan.
Na verloop van tijd,
leert hij met drie poten te lopen en te spelen dat is een feit.
Daarna is hij geaddopteerd uiteindelijk,
nu heeft hij een speelmaatje en is de koning te rijk.
Caroline.