Ik voel me alleen..
Geen uit weg meer..
Een labyrint van gedachten
Niemand die me kan helpen
Niemand die het kan zien
Ik moet het alleen doen
Op eigen kracht
De vrijheid herwinnen
Een zware strijd
Niemand die me leid
Maar op het eind
Is de vrijheid een feit