Omdat het mag en niet dat het moet.
Spontaan en liefde vol zo wil ik altijd zijn.
Mensen laten lachen met verdriet en soms met pijn.
Complimentje en schouder klopje doet een mens zo goed.
Gewoon omdat het mag en niet omdat het moet.
Eerlijk en oprecht wil ik gaan door dit leven.
Ik houw nooit iets voor me zelf ik ben een weg gever.
Een bloemetje op ze tijd of een klein geitje dat doet soms zo goed
Gewoon omdat het mag en niet omdat het moet
Een luisterend oor wil ik de mensen geven
Ja, ik wil er zijn voor de mensen in mij leven.
Iedere dag maar weer in voor en tegen spoed.
Gewoon omdat het mag en niet omdat het moet.
Ook als vrijwilliger op de voetbal ben ik van de partij.
Sta ik patat te bakken en achter de bar maak ik de mensen blij.
Iedere zaterdag en dat doet mij zelf o zo goed.
Maar dat is omdat ik het zelf wil en niet omdat ik het moet.
Mensen moet mijn laten gaan en me niets verplichten.
Want ik zie zo graag weer vrolijke gezichten.
Want zeg nu zelf dat doet en mens zo goed.
Omdat alles mag en niet omdat alles moet.
Op mijn werk ben ik ook heel collegiaal en sta een ieder bij.
Gewoon omdat het in mijn zit ik ben altijd vrolijk en heel blij.
Want een lach op je gezicht dat doet een mens toch goed
Omdat alles kan en niet omdat alles steeds maar weer moet .
Syllie