Ik wil niet steeds zeggen,
wat je moet doen, wat je moet laten,
Vertel je eigen verhalen,
ik wil niet steeds voor twee praten,
Moet ik dan alles zelf doen?
alles zelf oplossen, is dat vanzelfsprekend?
Hoor je elkaar niet te helpen?
is dat niet wat een relatie betekend?
Ik moet alles uit je trekken,
en wat jij doet, wat doe je eigenlijk?
Het voelt alsof het je niets boeit,
misschien is dit voor jou niet belangrijk?
Waarom wil je dan toch bij me zijn,
want dat gevoel is zo goed,
Waarom wil je het toch proberen?
als je er geen moeite voor doet,
Elke keer wil ik erover beginnen,
maar ik weet echt niet hoe,
Misschien denk jij wel: wat een onzin,
wat is dit voor gedoe?
Stiekem weet ik dat dit niet langer door kan gaan,
niet langer door MAG gaan,
Als het niet meer kan en mag,
heb ik toch geprobeerd, er alles aan gedaan..
..maar ik denk, dat onze liefde nooit had mogen bestaan,