Ik begeef me in een donkere wereld
Vol met wolken, waar de regen uitvalt
Af en toe een donder, af en toe een bliksem.
Ik probeer mijn zonnigheid uit
En ik probeer te stralen
Maar de wereld is te donker
Mijn licht dat het altijd deed
Is te zwak en zwakt tevens mij af.
De wereld wordt donkerder en donkerder.
Waren wolken eerst donkerblauw
Nu zijn ze pikzwart.
Mijn wereld staat op instorten.
Alles wat ik eindelijk weer opgebouwd heb
Zakt weer in elkaar
De kleur verandert nu in heel donker
En mijn licht, mijn lach
Kan de wereld deze keer
Niet opnieuw helen.
De keer is het te laat.