Je bent net als mij een man,
en toch ben ik helemaal in je ban.
Je bent zo dichtbij,
ik voel je lichaam haast tegen dat van mij.
Je warme adem ik mijn nek,
het maakt me helemaal gek.
En nu niemand het zien kan,
gaan we lekker onze gang.
Onze lippen op elkaar,
je handen in m’n haar.
Het is een moment om nooit te vergeten,
en niemand hoeft dit te weten.