Mijn gitaar,
Ik heb eens een gitaar gekocht,
tweedehands heb ik hem uitgezocht.
Maar het is beslist nog een goede gitaar,
en ik ben heel dankbaar,
dat ik hem nog steeds bezit, hij is mij alles,
nu ook nog op les.
Ik ben naar de muziekwinkel gegaan,
en gaf mij als leerlinge aan.
Omdat het vakantie tijd was,
hoorde ik na een aantal weken pas,
dat de lessen weer beginnen,
daarmee voel ik mij heel prettig van binnen.
Toen ik voor de eerste keer kwam,
zag ik een vrij jonge leraar, waarbij ik lesnam.
Na een aantal keren,
zat de leraar te beweren,
dat gitaarspelen mij aardig goed afgaat,
en goed in de maat.
Mijn leraar weet precies wat, gitaarspelen betreft, mijn wensen zijn,
en daar gaat hij ook op in en dat vind ik reuze fijn.
Caroline.