De knuffel, de kus, de glimlach en de tranen
Zijn de mooiste herinneringen van ons samen.
De knuffel die je geeft, je sluit me in je armen.
De kus die je geeft, zo teder en zo zacht.
Ik glimlach elke dag als ik aan je denk.
En de tranen die stromen over mijn wangen,
Door het geluk wat ik krijg van jou.
Herinneringen blijven altijd bestaan,
Achter in mijn kop sla ik ze allemaal op.
Maar de herinneringen van ons zijn het speciaalst.