Alsjeblieft laat me alleen.
Want de wereld is zo gemeen.
Ik weet niet meer of ik nog wel iemand kan vertrouwen.
Zou ik nog wel honderd procent van je houden?
Alsjeblieft laat me alleen.
Ik ben al zover heen.
Dagen lopen huilen bij al die gedachten.
En daarbij ook nog slapeloze nachten.
Alsjeblieft laat me alleen.
Alsjeblieft blijf nog heel even.... ik weet het niet meer.
Ik hou van jou!