woorden schreeuwen .
Dat ik niet mag bestaan.
messen snijden.
tijd om diep te gaan,.
ogen huilen.
bloed overal.
mijn spiegelbeeld gebroken.
een gat waarin ik val.
benen rennen.
regen vallend uit de lucht.
heeft mijn lichaam opgegeven.
ben ik niet meer op de vlucht.