Jij ziet een meisje die van het leven geniet
Ik zie een meisje dat vol zit met verdriet
Jij ziet een meisje die elke dag lacht
Ik zie een meisje die dat doet omdat het van haar word verwacht
Jij ziet een meisje die hoopt dat ze nog lang leeft
Ik zie een meisje die een doodswens heeft
Jij ziet een veel te dun meisje voor die leeftijd
Maar voor het meisje is haar gewicht een strijd
Namelijk jij ziet een meisje die veel te dun is
Maar volgens het meisje heb je het mis
Het meisje ziet zich zelf als een dik iemand
En is dat iedereen haar dun ziet vast een misverstand
Jij ziet een meisje waar het ondanks problemen beter gaat
Ik zie een meisje die steeds meer vergaat
Jij ziet een meisje die ruzie heeft met vriendinnen
Ik zie een meisje met zoveel problemen niet wetend waar te beginnen
Dat meisje uit het gedicht,
Dat ben ik