HELP!ik zit hier gevangen op de aardbol
alstublieft bevrijd mij, want mijn hart slaat op hol
ik wil kunnen vliegen als een vogel
en als mijn wens in vervulling gaat
dan vlieg ik ver weg,ver weg van al het kwaad
dan vlieg ik naar een droomwereld
waar iedereen gelukkig is
en als ik je dan mis dan maak ik een ommekeer
en zien wij elkaar weer
dan pak ik je op mijn rug
en keren we terug
naar mijn droomwereld
en dan pas zijn we vrij!