Beelden flitsen alle kanten op
Als in een slechte gemaakte videoclip
Zelfs de donkerste hoekjes,
De zwartste schaduwen
Zijn sterk overbelicht
Laat een hypnose worden gecreƫerd
In een hol vol mysterie
In deze beklemmende donkere sfeer
Ontbreekt een verhelderende glorie
Waar, o waar zal ik kunnen vinden
Het witte vredige licht
Zonder altijd maar op het einde van de tunnel
Te moeten zijn gericht