Hassan,
Hassan is een Turkse vriend,
soms vraag ik mij af waaraan ik die vriend heb verdiend.
Hassan is degene die mij veel geholpen heeft,
in die tijd dat ik dat zo nodig had, heb ik dat beleeft.
Hij was er gewoon, in die verdrietige tijd,
dat ervaarde ik als heel fijn, dat is een feit,
dat is nu al heel lang geleden,
hij komt nog weleens in het heden.
Onderlaatst belde hij mij op,
ik was nog thuis, dus het was voor hem geen strop.
Hij vertelde dat hij naar Turkije was geweest,
en twee grote pakken Turkse thee voor mij heeft meegenomen op zijn meest.
Want hij is degene die mij Turkse thee,
heeft leren drinken, dat vond ik een heel goed idee.
Overdag, wanneer ik thuis ben,
wil ik alleen nog Turkse thee drinken.
Die thee smaakt mij zo geweldig heerlijk,
bovendien is zij heel gezond, dus ik ben de koning te rijk.
Ik aanvaard die Turkse thee heel graag van Hassan,
het is gewoon het idee van hem, dus een heel goed plan.
Caroline.