Mijn Lief...
Ik weet,
de zin van je woorden,
je zegt het niet
maar ik voel het...
Nu, we zitten
niet erg safe
we beloofden
enkel vriendschap
Maar nu, mijn Lief
zonder jou
ooit te hebben
gezien
Werkt het echt,
enkel op geestkracht ?
het mocht nooit
dieper gaan
dan een spel
maar wat nu ?
mijn Lief ?
We rekenden
dus duidelijk
niet
op meer, mijn Lief